Başkan Ali Avan, İlçedeki Belediye Çalışmalarında İncelemede Bulundu

Başkan Ali Avan, İlçedeki Belediye Çalışmalarında İncelemede Bulundu

Başkan Ali Avan, İlçedeki Belediye Çalışmalarında İncelemede Bulundu

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, mesai saatleri içerisinde belediye de çalışmalarını yürüttüğü kadarıyla mesai saatleri dışında da çalışmalarına devam ediyor.

 

 

İlçe merkezine kısa bir süre sonra açacakları kapalı semt pazarını ziyaret eden Belediye Başkanı Ali Avan, çalışmalarla alakalı Kaymakam Ekrem Güdek’e bilgi verdi. Zemin çalışmalarının bittiğini ve her şeyin hazır olduğunu dile getiren Başkan Avan, kapalı semt pazarının demir döküm bölümlerinin bittiğini ve 15 gün içerisinde montaja başlayacaklarını belirterek büyük bir açılış yapacaklarını söyledi.

 

 

Hizmete açıldığında vatandaşlar hem Pazar alış verisini yapacak hem de diğer günlerde araçlarını park ederek mevcut yeri otopark olarak kullanabilecekler. Edinilen bilgilere göre resmi programlarda hava şartlarını kötü olması durumunda ise programlar burada yapılabilecek.

 

 

SIRA KÖYLÜ PAZARINDA

 

Kapalı Semt Pazarı sonrasında köylü vatandaşların ürünlerini satabilmesi içinde ayrı bir yer yapacağını belirten Başkan Avan, “AKÇATUR dolmuş durağına daha güzel bir yer bulacağız ve durak olan yeri köylü pazarı yapacağız. Köyden elmasını, domatesini, üzümünü getiren vatandaşlar sürekli burada satış yaparak evlerine ekmek götürebilecek. Vatandaşlarımız sadece bir gün değil hangi gün isterse köylü pazarına gelip alışverişini yapacak. Bu sayede hem vatandaşlar organik ürüne anında ulaşacak, hem de köylü çiftçilerimiz ürünlerini satarak para kazanacaklar” dedi.

 

 

KÖSE KAFEDE İNCELEMELERDE BULUNDU

 

Daha önce Tatlıcı Köse tarafından çalıştırılan ve talihsiz bir şekilde yanarak kullanılmaz hale gelen toprak tünel üzerindeki belediye yerini inceleyen Başkan Avan, “Burasıyla ilgili de çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimizin gerekli çalışmaları yapıyorlar. Kısa bir süre sonra burada Pozantı’nın en gözde işletmesini açarak vatandaşlarımıza yeni bir sosyal tesis alanı kazandıracağız. Elimizde sihirli bir değnek yok. O yüzden çalışmalarımızı ve projelerimizi planlı bir şekilde yürütüyoruz. En kısa zamanda güzel bir sosyal tesis yaparak halkımızın hizmetine sunacağız.” Dedi.

 

 

VALİ ZİYARETİ

Belediye Başkanı Ali Avan, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger’i sık sık ziyaret edip çalışmaları hakkında bilgi vermeyi es geçmiyor. Pazartesi günü yine Vali Köşger’i ziyaret eden Başkan Avan ilçede yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

 

Başkan Avan, özellikle Uluslararası Adana Lezzet Festivali kapsamında oyuncu ve medya mensuplarına 18 Ekim tarihinde Belemedik’te düzenleyecekleri kahvaltı programı hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Vali Köşger ise Lezzet Festivalinin Belemedik’teki kahvaltı programının çok önemli olduğunu bu kahvaltının ilimiz ve ilçemizin tanıtımı hakkında çok önemli olduğunu dile getirdi.

Önceki Haber Üretken Belediyecilik Anlayışı İle Pozantı Sıcak Asfalta Doyuyor
Sonraki Haber TEKNOFEST Adana için heyecanlı bekleyiş!
Benzer Haberler