MHP’de ilk uygulama Adana’da başlatıldı!

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı, Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) İlçe Temsilciliklerini mahalle bazında da örgütlüyor. MHP teşkilatlarında Türkiye’de ilk olan uygulama Karaisalı ilçesinde başladı.

Başkan Yusuf Kanlı’dan kış öncesi önemli uyarı!

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, uyarılara rağmen Adana’da her yağmurda yaşanan su baskınlarına karşı bir önlem alınmadığını, kış için de hazırlık yapılmadığını belirterek Büyükşehir Belediyesi’nin acilen tedbir alması için çağrıda bulundu.

Muhtarlıklar tebligatlarla dolup taşıyor

ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, vatandaşların borç yükü altında ezildiğini belirtti. Vatandaşın alım gücünün oldukça düştüğü bir süreç yaşandığını dile getiren Dr. Şevkin, bir mahalle muhtarlığını ziyaretinde vatandaş adına üzücü tabloyla karşılaştı.

Siyasi Yasak Getirilen Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar: "Ortada Büyük Bir Hukuki Garabet Var"

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, hakkında tehdit suçlamasıyla verilen 2 yıl 1 ay hapis cezasının onanmasının ardından, sürecin adil bir şekilde yürütülmediğini belirterek sert eleştirilerde bulundu. İstinaf mahkemesinin oy çokluğuyla aldığı kararın ardından Aydar’a siyasi yasak getirilirken, Aydar hukuki sürece yönelik birçok eksikliğin olduğunu vurguladı. Başkan Aydar’ın sözleri, Ceyhan’da ve geniş çevrede büyük yankı uyandırdı.

“İktidar mensupları ‘deprem konutları’ açıklamasında birbiriyle çelişiyor”

ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, iktidarın deprem konutlarının teslimini de eline yüzüne bulaştırdığını vurguladı.

“Gazilerimizin emaneti vatandır gazilerimiz milletimize emanettir!”

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Gazilerimizin emanetine daima sahip çıkacağız. Gazilerimizin emaneti vatandır, gazilerimiz de milletimize emanettir.” dedi.

MHP'den HÜDA PAR'ın Anayasa'nın 4. Maddesi Eleştirisine Yanıt

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun Anayasa'nın 4. maddesinin kaldırılması gerektiğine dair açıklamaları gündemde tartışma yarattı. Bu sözler üzerine, Cumhur İttifakı ortağı MHP’den de dikkat çeken bir açıklama geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, “Anayasa'nın ilk 4 maddesi ile ilgili başlatılmak istenen tartışmalar boş ve beyhudedir” diyerek tepki gösterdi.

-İki dönem arasında korkunç uçurum var!

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, CHP’li Zeydan Karalar yönetimindeki Adana Büyükşehir Belediyesi’nin başarısızlıklarını somut verilerle ortaya koymaya, kamuoyuna gerçekleri açıklamaya devam ediyor.

- “İş cinayetlerinde esas sorumlular yargılanmıyor”

ANKARA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, 2023 yılında 1932, 2024 yılının ilk 8 ayında en az 1201 işçinin iş cinayetlerinde yaşamını yitirdiğini vurguladı.

Hukukçu Başkanın hukuk dışı adımına yürütmeyi durdurma kararı

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan İlçe Başkanı Hakan Yıldırım “Yargı, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’in meclisi baypas etme teşebbüsüne, hukuk dışı tasarruflarına geçit vermemiştir. MHP olarak, Cumhur İttifakı olarak Seyhan’da hukuksuz adımları takibe devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Tanburoğlu: “Eğitimde yaşanan aksaklıkların ve gerilemelerin CHP iktidarında son bulacak ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Doç. Dr. Anıl Tanburoğlu, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle il başkanlığında basın toplantısı düzenledi.

“Eğitimde şimdi de 30 kilometre saçmalığı”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, okulların dağ gibi sorunlarla eğitim-öğretime başladığını vurguladı.

CHP Adana İl Başkanı Tanburoğlu’dan, CHP'nin 101. kuruluş yıldönümü mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl başkanı Doç. Dr. Anıl Tanburoğlu, CHP'nin 101. kuruluş yıldönümü münasebetiyle yazılı bir basın açıklaması yayımladı. Mesajında birlik, berberlik ve mücadele ruhuyla çalışmaya devam edeceklerini, Cumhuriyetin ikinci yüzyılında iktidara gelerek topluma her alanda rahat bir nefes aldıracaklarını söyledi.

“Zeydan bey Adana’yı, vatandaşlarımızı yine sloganlarla, algılarla, hayallerle oyalıyor”

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Zeydan Karalar’ın şehrin sorunlarının çözümü ve kentin gelişimi konusunda somut, gerçekçi adımları atmak yerine Adana’yı ve Adana’da yaşayan vatandaşları her zamanki gibi algı oyunlarıyla oyalamaya devam ettiğini söyledi.

Siyaset