Erdoğan, "Ceyhan'ın gelişimi için inşaat sektörünün önemli bir rolü var”

Erdoğan,

Erdoğan,  "Ceyhan'ın gelişimi için inşaat sektörünün önemli bir rolü var”

Ceyhan'ın inşaat sektöründeki önemli isimlerinden Müteahhit Yusuf Erdoğan, basın açıklamasıyla Mütahitler Birliği Başkanlığına aday olduğunu duyurdu.

Erdoğan, yaptığı açıklamada sektörün sorunlarına ve çözüm önerilerine değinerek, birlik içerisinde daha güçlü ve etkin bir yapı oluşturmayı hedeflediğini belirtti. "Ceyhan'ın gelişimi için inşaat sektörünün önemli bir rolü var. Bu göreve talip olurken, sektörün sorunlarını yakından takip ettim ve çözüm odaklı bir yaklaşım benimsedim. Birlik olarak, üyelerimizin  mağduriyet yaşayan Ceyhanlıların haklarını koruyacak, sektörümüzün gelişimine katkı sağlayacak projeler üreteceğiz." şeklinde konuştu.

Erdoğan'ın adaylığı, sektör temsilcileri tarafından büyük ilgi gördü. Özellikle genç ve dinamik bir isim olması, sektöre yeni bir soluk getireceği beklentilerini artırdı. 

4 Ekim 2024 Cumartesi günü yapılacak Mütahitler  Birliği seçimine Yusuf Erdoğan tek aday  olarak girecek.

Ceyhan Mütahitler Birliği seçimi, sadece sektör için değil, aynı zamanda ilçenin geleceği için de önemli bir dönüm noktası olarak değerlendiriliyor. Yeni başkanın, sektörün sorunlarına çözüm üretmesi ve ilçenin gelişimine katkı sağlaması bekleniyor.

 

Önceki Haber Altınkoza Film Festivali Öncesi Yine Skandal! Gazetecilere Yapılan Sansüre Yoğun Tepki..
Sonraki Haber Adana'nın Kozan ilçesinde petrol arama çalışmaları çerçevesinde 3. kez sondaj çalışması başlatıldı
Benzer Haberler