Pozantı’da Bankamatik Çilesi

Pozantı’da  Bankamatik Çilesi

Pozantı’da  Bankamatik Çilesi

Adana’nın Pozantı ilçesine bağlı Akçatekir yaylasında vatandaşlar iki tane bankaya ait bankamatik olması nedeniyle saatlerce kuyrukta bekleyerek çile çekiyor.

Yaz aylarında nüfusu 500 bini geçen genellikle emeklilerin yaşadığı Akçatekir yaylasında, vatandaşlar özellikle maaş günlerinde sayısı iki olan bankamatiklerde maaşlarını çekebilmek için saatlerce sıra beklemek zorunda kalıyor.

 

 “ÜÇ KURUŞ MAAŞIMIZ VAR ONUDA ALMAK İÇİN SAATLERCE SIRADA BEKLİYORUZ”

 

Bankamatik sırasında bekleyen vatandaşlar, “Devletimiz sağ olsun 3 kuruş maaş veriyor, bu maaşı da çekmek için saatlerce sırada bekliyoruz. Bankalar maaşınızı bize taşıyın diye yarışıyorlardı, birde Akçatekir yaylasına birer bankamatik yerleştirseler de rahat etsek, özellikle maaş günlerimizde saatlerce sıra bekliyoruz. Ayrıca kendi bankamıza ait bankamatik olmadığından birde masraf ödeyerek para çekiyoruz. Banka yetkililerinden ricamız en azından yaz aylarında üç dört aya buraya mobil bankamatikler yarleştirsinler, bu çilemize son versinler” diye konuştular.

Sonraki Haber Bakan Yumaklı, "Tarımda Yeni Dönem: Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli" konulu basın toplantısı düzenledi
Benzer Haberler