Pozantı'da Sıcak Asfalt Çalışmaları devam ediyor

Pozantı'da Sıcak Asfalt Çalışmaları devam ediyor

Pozantı'da Sıcak Asfalt Çalışmaları devam ediyor

Pozantı'nın Boğaz Mahallelerinde sıcak asfalt kaplama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.  Kamışlı Güzel Ardıç Mevkii'nde yapılan asfalt çalışmalarının ardından Hamidiye Mahallesine de sıcak asfalt çalışmaları başlatıldı.

 

 Pozantı Belediyesi ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar, Pozantı'daki tüm mahallelerde bütçe olanakları dahilinde programlı bir şekilde sürdürüleceği öğrenildi. Belediyenin her Salı ve Perşembe günü ilçe genelinde yaptığı sıcak asfalt çalışmaları vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.

Bu Perşembe günü ekipler sıcak asfalt çalışmasını Hamidiye Mahallesi Sezerkent yolunda gerçekleştirildi. Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ali Avan, ekibiyle gurur duyduğunu dile getirdi.

 Düzenledikleri çalışma takvimi içerisinde tüm mahallelere dokunacaklarını belirten Başkan Ali Avan, “Elimizde sihirli bir değnek yok. O sebeple hemen her yere yetişemiyoruz. İmkanlarımız dahilinde ve çalışma takvimimiz eşliğinde her mahallemize bir şekilde sıcak asfalt ile yada kilitli parke taşı çalışması ile girmeye çalışıyoruz. Ekiplerimiz geçen hafta Kamışlı’nın Güzel ardıç bölgesindeydi bugün ise Hamidiye Mahallesinde. Yarın ise başka bir yerde çalışma yapacağız. Gece gündüz demeden canla başla çalışarak tüm mahalle ve sokaklarımızı güzelleştireceğiz.

 

 İHBAR HATTINA GELEN TALEPLERİ DİKKATE ALIYORUZ

Belediyemiz Whatsapp ihbar hattına vatandaşlarımızın talep ve isteklerini attığı mesajları ekiplerimiz dikkatlice inceliyor. İhbar hattına gelen mesajları en kısa zamanda değerlendirip gelip yerinde inceleme yapıyorlar ve o bölge hakkında ne yapılacağına karar verdikten sonra çalışma takvimine ekliyorlar. Günü geldiğinde ise gerekli ekip ve araç gereçler ile çalışmalarını bitirerek halkımızın kullanımına sunuyorlar” dedi.

Önceki Haber Başkan Yusuf Kanlı Pozantı’da ilçe sakinlerini dinledi
Sonraki Haber Başkan Ali Avan Söz verdi Yapğıyor…
Benzer Haberler